ممنوعیت تردد در محور‌های شمال کماکان ادامه دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۰۹۱

ممنوعیت تردد در محور‌های شمال کماکان ادامه دارد

رئیس پلیس راه مازندران گفت: ممنوعیت تردد کرونایی در محور‌های شمال کماکان ادامه دارد.
ممنوعیت تردد در محور‌های شمال کماکان ادامه دارد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو علیرضا قدمی امروز درباره وضعیت جاده‌های شمال، اظهار کرد: کماکان محدودیت تردد در محور‌های شمال ادامه دارد.

وی با اشاره به کنترل تمامی خودرو‌ها در مبادی ورودی مازندران، افزود: با توجه به تشدید محدودیت‌های کرونایی از ۱۸ بهمن ماه طرح ممنوعیت تردد به جاده‌های شمال کماکان باقی است.

رئیس پلیس راه مازندران با هشدار نسبت به بالا بودن  احتمال ریزش و رانش به‌ویژه در محور‌های به‌ویژه در محور‌های کوهستانی استان، خاطرنشان کرد: رانندگان باید این هشدار مهم را جدی بگیرند.

قدمی یادآور شد: درحال حاضر تردد خودرو‌ها در تمانی محور‌های مازندران به صورت عادی و روان است.

وی  با تاکید بر اینکه پرهیز از تردد‌های غیرضروری از اهمیت بسزایی برخوردار است، گفت: رانندگان برای دریافت وضعیت محور‌های مازندران می‌توانند با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰  و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند و باتوجه به شرایط جوی حتما وضعیت محور‌های استان را استعلام کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار